Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü kutlamaları Denizli'de il protokolünün saat 09.30'da Denizli Valiliği önündeki...

Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.
Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü kutlamaları Denizli'de il protokolünün saat 09.30'da Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Törenin ardından Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli 11.Komando Tugayı Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tebrikleri kabul etmek için valilik makamına çıktı. Protokol üyeleri daha sonra tören alanına geldi. Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Başkanı alanda bulunan vatandaş ve askerlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı ve Cumhurbaşkanının mesajı okundu. Şiirlerin okunmasıyla süren kutlama, Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi ile Mehter Takımının gösterileriyle son buldu.
Vatandaşlar halk oyunları ekibinin gösterisini ve tören geçişini cep telefonları ile kaydetti.
Törene Denizli Valisi Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli milletvekilleri, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
Öte yandan törenin yapıldığı alan çevresinde çevik kuvvet ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı, alana yakın çatılarda keskin nişancılar yerleştirildi.