Fatsa'dan selin bilançosu

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, "Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Ilıca Mahallemizde yaşanan sel felaketinin bilançosu 25 milyon TL'yi buldu" dedi.Fatsa...

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, "Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Ilıca Mahallemizde yaşanan sel felaketinin bilançosu 25 milyon TL'yi buldu" dedi.
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Etkili olan sağanak yağmurlar şehir merkezimizde ve mahallerimizde etkisini gösteriyor. Önceki günde etkili olan yağmur su baskınlarına ilçemizde neden oldu. Fatsa Belediyesi olarak bu su baskınları önleme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapının tüm anlamıyla sorunlarını çözme adına Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte toplantıları yaptık. İnşallah bu sıkıntıları kökten çözeceğiz. Genel olarak Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Ilıca Mahallemizde yaşanan sel felaketinin bilançosu 25 milyon TL'yi buldu. Sel olduğundan bu zamana kadar görevlilerimiz orada çalışmalarını yapıyor. Yollar konusunda çok ciddi derece ilerleme yaptık. Hasarın yüzde 50'sini tamamladık. Havaya bağlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Havalar iyi giderse bizler daha da fazla yere ulaşacağız. Yol açma ve tadilat çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
"Doğalgazda 5 bin haneye ulaştık"
İlçede gerçekleşen doğalgaz çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Başkan Yardımcısı Eroğlu, "2016 yılı alt yapı çalışmaları devam ediyor. Ekstra hedefleri kurduk ve Dumlupınar Mahallesi ve Şerefiye Mahallesi'ne de bu yıl doğalgazı vermeyi hedefliyoruz. Mevsim şartları müsaade ederse bu çalışmayı yaygınlaştıracağız. Doğalgaz çalışmalarında Fatsa'da 5 bin haneye ulaştık. Vatandaşlarımızdan abone olmaları bekliyoruz. Toplamda doğalgaza 515 kişi abone oldu. Bu sayının çıkmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.