Filipinler'de batan teknenin tüm yolcuları kurtarıldı

Filipinler'de Palawan Adası yakınlarında güçlü dalgaların etkisiyle batan gezi teknesinin tüm mürettebat ve yolcularının kurtarıldığı bildirildi.Filipinler'in Palawan...

Filipinler'de Palawan Adası yakınlarında güçlü dalgaların etkisiyle batan gezi teknesinin tüm mürettebat ve yolcularının kurtarıldığı bildirildi.
Filipinler'in Palawan Adası'ndaki tatil yeri El Nido yakınlarında güçlü dalgaların etkisiyle batan motorlu teknede bulunan tüm mürettebat ve yolcularının kurtarıldığı bildirildi. Mimaropa Polis Bölge Şefi Emmanuel Licup, Filipinler'in Palawan Adası'ndaki tatil yeri El Nido yakınlarında güçlü dalgaların etkisiyle batan motorlu teknenin tüm mürettebatının ve yabancı yolcularının güvenli bir şekilde kurtarıldığını bildirdi. Licup, adalara geziye çıkan 'Tameboy' adlı teknenin sert deniz koşullarından dolayı Malitoc Adası yakınlarındaki Saklı Plaj'da demir attığını, teknenin kayalık bölgede kıyıya doğru sürüklendikten bir süre sonra battığını söyledi. Licup, kıyıya yüzmeyi başaran teknenin mürettebat ve yolcularının Filipinler Sahil Koruma ekipleri tarafından kurtarıldığını belirtti.