İMEAK DTO Aliağa Şubesi 1. Yılını Kutladı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıya Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin, HKK Kartalburnu Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Faruk Altun, Sahil Güvenlik TCSG 61 komutanı Özgür Acar, Sahil Güvenlik TCSG 61 ikinci komutanı Üsteğmen Gökhan Fidan, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan ve çok sayıda üye katılım gösterdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıya Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin, HKK Kartalburnu Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Faruk Altun, Sahil Güvenlik TCSG 61 komutanı Özgür Acar, Sahil Güvenlik TCSG 61 ikinci komutanı Üsteğmen Gökhan Fidan, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel,  Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan ve çok sayıda üye katılım gösterdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi olağan meclis toplantısını Aliağa Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi. Meclis toplantısının açılışını Meclis Başkanı İsmail Önal yaptı. Toplantı Eylül ayı toplantı zabıtları onaylanmasıyla devam etti. Ağustos ayı mizanları onaya sunuldu, oy birliğiyle onaylandı.

Eylül ayı faaliyet raporunun da üyelerle paylaşıldığı İMEAK DTO Aliağa Şubesi Olağan Meclis Toplantısı’nda Bosphours Gözetim Danışmanlık Şirketi yetkilisi Fatih Eser sektörle ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Fatih Eser’in konuşmasının ardından Sahil Güvenlik TCSG 61 ikinci Komutanı Üsteğmen Gökhan Fidan deniz patlıcanı avcılığı ile ilgili olarak üye ve katılımcılara genel bir bilgilendirmede bulundu.