İtalyan yat devi Azimut Yachts'ın 66 Fly modeli

İtalyan yat devi Azimut Yachts'ın 66 Fly modeli kusursuz donanımı ve benzersiz tasarımıyla deniz tutkunlarını cezbediyor

İtalyan yat devi Azimut Yachts’ın 66 Fly modeli kusursuz donanımı ve benzersiz tasarımıyla deniz tutkunlarını cezbediyor

Fly serisinin en donanımlı ve üst düzey teknik özelliklere sahip ikon modeli Azimut 66, muhteşem tasarım detayları, stili, konforu ve güçlü performansıyla fark yaratıyor. 20 m. boy, 5 m. ene sahip 66 Fly modeli lüks yat anlayışını yeniden yorumlayarak işlevselliği, şıklık ve ince bir estetik anlayışıyla bir arada sunuyor.

Benzersiz tasarımıyla serin sularda büyüleyici bir yolculuk vaadeden yat, harika deniz manzarası ile güneşin ve rüzgarın keyfini çıkarabilmeniz için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Tüm resimleri indirmek için İtalyan yat devi Azimut Yachts’ın 66 Fly modeli kusursuz donanımı ve benzersiz tasarımıyla deniz tutkunlarını cezbediyor Fly serisinin en donanımlı ve üst düzey teknik özelliklere sahip ikon modeli Azimut 66, muhteşem tasarım detayları, stili, konforu ve güçlü performansıyla fark yaratıyor.

20 m. boy, 5 m. ene sahip 66 Fly modeli lüks yat anlayışını yeniden yorumlayarak işlevselliği, şıklık ve ince bir estetik anlayışıyla bir arada sunuyor. Benzersiz tasarımıyla serin sularda büyüleyici bir yolculuk vaadeden yat, harika deniz manzarası ile güneşin ve rüzgarın keyfini çıkarabilmeniz için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Azimut’un ilgi odağı modeli 66 Fly’ın, 4 kamarası ve 2 adet mürettebat kamarası, geniş oturma grupları, büyük yemek masası ve ekstra geniş güneşlenme alanı bulunuyor. Ana kamarada modern ve rahat mobilyaların yer aldığı, son derece konforlu, yüksek standartlarda hizmetin sunulduğu modelin her odasında misafirlerin her türlü ihtiyacını karşılayacak detaylar sunuluyor.

Vakit geçirmekten keyif alacağınız, her kabini ekstra konforlu ve lüks, ince detaylar düşünülerek hazırlanan modelin iç dekorasyonu Carlo Galeazzi imzası taşıyor.

Dış dekorasyonu ise Stefano Righini’ye ait. Azimut 66 Fly, 2 x 1150 mHP CAT C18 ACERT motor ile seyirde 28 knot maximumda ise 32 knotlara ulaşabiliyor.

Azimut 66 Fly Teknik Özellikleri

Tam boy : 20.80 m.

Genişlik : 5.23 m.

Su çekimi : 1.6 m.

Ağırlık : 41 ton

Motor : 2 x 1150 mHP CAT C18 ACERT

Maximum Hız : 32 kn

Yakıt Kapasitesi : 3.900 l.

Temiz su kapasitesi : 1000 l.