Mavi Ege'den spora destek

Özel Mavi Ege Eğitim Kurumları, İzmir'in başarılı bayan voleybol takımı Mavi Ege Gazi Gençlik'e sponsor oldu.İzmir'in başarılı bayan voleybol takımı Mavi Ege Gazi Gençlik, Mavi...

Özel Mavi Ege Eğitim Kurumları, İzmir'in başarılı bayan voleybol takımı Mavi Ege Gazi Gençlik'e sponsor oldu.
İzmir'in başarılı bayan voleybol takımı Mavi Ege Gazi Gençlik, Mavi Ege Eğitim Kurumları sponsorluğunda yeni sezona iddialı başlıyor. Geçen sezonu 2. ligde 5'inci olarak bitiren Mavi Ege Gazi Gençlik Spor Kulübü, sezona yeni kadrosu ile start verecek. Çok güçlü transferlerle bu sezonda 1'inci lige yükselmeyi hedeflediklerini dile getiren Kulüp İdari Menajeri Muzaffer İskenderoğlu, "Takımımıza güveniyoruz. Geçen sezon güzel bir başarıya imza attık. Bu yıl ise hedefimiz; 1. lige yükselmek. Mavi Ege Eğitim Kurumlarının desteğiyle de daha güzel başarılara imza atacağız" dedi.
Mavi Ege Gazi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şeyhmus Öncel ise, "Takımımız güçlü transferleriyle sezona bir adım önde başlayacak. Mavi Ege Eğitim Kurumlarının takımımıza verdiği destek bizler için çok değerli. Okul yönetimine spora destekleri adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
"Spora desteğimiz sürecek"
Mavi Ege Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Asil de, kurum olarak spora desteklerinin devam edeceğini belirterek, şunları söyledi:
"Spora destek vermek ve gençlerimizi spora yönlendirmek bizler için çok önemli. Bu anlamda genç sporcu bayanlara sponsor olmak gurur verici. Okulumuzun misyonunda da yer aldığı gibi sporun eğitimdeki yerinin ve spor eğitiminin ne kadar değerli olduğunu biliyor ve okulumuz öğrencilerini de spora teşvik etmek için çalışmalar yapıyoruz. Sponsoru olduğumuz Mavi Ege Gazi Gençlik Spor Kulübü'ne yeni sezonda başarılar diliyoruz."