Salim Özpak Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne getirildi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Salim Özpak, 'Bakanlık Oluru' ile Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne getirildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Salim Özpak, ‘Bakanlık Oluru’ ile Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hızırreis Deniz’den boşalan Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü’ne, Bakanlık Müşaviri Salim Özpak’ı görevlendirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın oluruyla görevlendirilen Salim Özpak, hafta içinde Resmi Gazete’de yayımlanan üçlü kararnameyle, önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliğine, daha sonra ise Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştı.

Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü’ne Bakanlık Oluru ile görevlendirilen Salim Özpak, 21 Ekim 2016 tarihinde koltuğuna oturdu.