SeaNews Dergisi Temmuz 2016 Sayısı Yayınlandı

Ayda bir Türkçe ve İngilizce iki dilden yayınlanan SeaNews Dergisi'nin Temmuz 2016 sayısı geçtiğimiz hafta yayınlandı ve dağıtıma girdi.

Ayda bir Türkçe ve İngilizce iki dilden yayınlanan SeaNews Dergisi'nin Temmuz 2016 sayısı geçtiğimiz hafta yayınlandı ve dağıtıma girdi. 

Temmuz sayısında kapak römportajı olarak Emekli Amiral Cem Gürdeniz ile yapılan söyleşiye yer verildi.

Denize olan tutukusu ve Deniz Kuvvetlerinde geçen hayatı ile ilgili yapılan sohbetin yanında amiral Gürdeniz, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası düşüncelerini de anlattı. 

Türk Deniz Kubbetlerinin kumpas davalara hedef olmasının nedenlerini de açıklayan Gürdeniz, "Size teklid edilse Deniz Kuvvetlerine geri döner misiniz?" sorusunu da cevapladı.

Sergideki diğer röportajlarda ClassNK Başkanı Koichi Fujivara, Ayships Genel Müdürü Gürhan Burak  Alkoç da sektörel değerlendirmelerde bulundu.

Clarkson ve VesselsValue tarafından SeaNews için özel hazırlanan Türk ve Dünya denizciliğine yönelik istatistiki veriler, tersanelerde ve armatörlerde ilk on gibi veriler; ayrıca ISTFIX tarafından yine SeaNews okurları için özel hazırlanan Istanbul Navlun Endeksi ve yorumu da SeaNews içeriğinde yer alıyor.

Dergide sektördeki o ay gerçekleşen sosyal olayları içeren bir foto galeri ve gelecek iki ayın denizcilik ajandası da yer alıyor.

SeaNews denizcilik sektöründe 2 bin seçkin aboneye dağıtılıyor.