THY'den yeni uçuş noktaları

Türk Hava Yolları, uçuş ağına yeni seferler ekledi. Kuveyt'ten Türkiye'deki tatil yörelerine direkt uçuşlar başlatan THY, 116 ülkedeki 290. uçuş noktası olarak Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye ilk seferini yaptı..

Türk Hava Yolları, uçuş ağına yeni seferler ekledi. Kuveyt'ten Türkiye'deki tatil yörelerine direkt uçuşlar başlatan THY, 116 ülkedeki 290. uçuş noktası olarak Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye ilk seferini yaptı.

Dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında anılan Türk Hava Yolları, kapsamlı uçuş ağına Kuveyt ile Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya iç hat noktaları arasında düzenleyeceği seferleri de ekleyerek bölgedeki mevcut etkinliğini artırıyor.

Seferler; 27 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-Trabzon, 30 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-İzmir, 1 Temmuz 2016 itibarıyla Kuveyt-Bursa, 3 Temmuz 2016 itibarıyla da Kuveyt-Antalya güzergâhları üzerinden, karşılıklı olarak yapılacak.

Kuveyt’ten Antalya’ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 Amerikan Doları, Kuveyt’ten Trabzon’a tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 429 Amerikan Doları, Kuveyt’ten Bursa’ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 419 Amerikan Doları, Kuveyt’ten İzmir’e ise yine tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilecek. .

THY'NİN 116 ÜLKEDEKİ 290. UÇUŞ NOKTASI; HANOİ (VİETNAM)

Kaydettiği büyüme rakamları ve hayata geçirdiği çok sayıda inovatif faaliyetle dikkat çeken Türk Hava Yolları, uçuş noktalarına yenilerini ekliyor. 116 ülkeye seferler düzenleyen THY, 290. uçuş noktası olarak Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye uçuş başlattı.

Türk Hava Yolları’nın, Vietnam’da Ho Chi Minh City’nin ardından uçuş sağlayacağı 2. nokta olan Hanoi’ye ilk seferi, bugünden itibaren Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 5 gün karşılıklı olarak yapılacak.

İstanbul’dan, Vietnam’ın başkenti Hanoi’ye, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 603 Euro’dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilecek.

Cihan CİHAN