Torlak Gemi İşletmeciliği kiralama müdürü S. Aysel Bayyurt vefat etti!

Torlak Gemi İşletmeciliğinde kiralama müdürü olarak görev yapan Saliha Aysel BAYYURT 'un vefatı sevenlerini ve iş çevresini yasa boğdu.

Torlak Gemi İşletmecilik'in acı kaybı

Torlak Gemi İşletmeciliğinde kiralama müdürü olarak görev yapan Saliha Aysel BAYYURT 'un vefatı sevenlerini ve iş çevresini yasa boğdu. 

Torlak Gemi İşletmeciliği bu üzücü kayıp için şu açıklamayı yaptı:

 

"Üzülerek bildirmek isteriz ki , firmamız Torlak Gemi İşletmecilik bünyesinde uzun zamandır Kiralama Müdürü olarak görev yapmakta olan Saliha Aysel BAYYURT Hanımefendi bir süredir tedavi gördüğü hastanede 22.11.2020 itibari ile vefat etmiş, maalesef aramızdan ayrılmıştır.

 

Yıllar boyunca kendisi hem bizlere hem de tüm çevresine karşı her zaman pozitif olan enerjisi , işine olan tutkusu ve yüksek tecrübesi ile değer katmıştır. Kendisi , birlikte çalışmaktan , tanıyor olmaktan her zaman mutluluk duyacağımız bir Ablamızdı.

Kendisine Allahtan rahmet , ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Sonsuza dek kalbimizde ve güzel anılarımızda yaşayacaktır. 

Kamuoyuna duyurulur….”

Cenazesi yarın (24.11.2020) itibari ile İzmir de defnedilecektir. Merhume  Saliha Aysel BAYYURT Hanımefendiye Allahtan rahmet ailesine sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.