Türk Loydu'ndan Bakan Ahmet Arslan'a Ziyaret

Türk Loydu heyeti  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı 11 Ağustos Perşembe günü makamında ziyaret etti.

Türk Loydu’ndan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sn. Ahmet Arslan’a Ziyaret

Türk Loydu heyeti  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı 11 Ağustos Perşembe günü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sektördeki son gelişmeler ve Türk Loydunun faaliyetleri hakkında Bakan Ahmet Arslan bilgilendirildi.

Başarılı ve örnek bir Gemi Mühendisi olan Bakan Ahmet Arslan, Türk Loydunun ulusal ve uluslar arası faaliyetlerini sıcak bir ilgiyle dinleyerek milli kuruluşumuz olan Türk Loydunun ilerlemesinden duydukları mutluluklarını ifade etti.

Türk Loydu heyeti olarak, Başkan Cem Melikoğlu ve Sayman Üye Halim Mete hazır bulunurken, UDH Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızır Reis Deniz de ziyarete katıldı. 

Görüşmeler sonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a, Türk Loydu ve denizcilik sektörü için bugüne kadar göstermiş olduğu değerli katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür edilerek, Nisan 2007 - Mart 2011 tarihleri arasında Türk Loydu Yönetim Kurulu üyesi olarak vermiş olduğu üstün hizmetleri anısına hazırlanan bir şükran plaketi takdim edildi.