Wista, yeni yönetimiyle 2020'ye hazır

Karaköy'de bulunan Deniz Ticaret Odası'nda 13 Aralık 2019 tarihinde, gerçekleştirilen genel kurul toplantısı ile WISTA TÜRKİYE yeni döneme kapılarını açtı. 6.Dönem Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Seçiminin yapıldığı toplantıda, üyeler ayrıca yeni döneme ilişkin fikirlerini de tartışma imkânı buldu. Toplantıda ileri sürülen projeler nazara alındığında, WISTA Türkiye yine fark yaratacak projelerle, sürprizlerine hız kesmeden devam edeceğe benziyor.

Karaköy’de bulunan Deniz Ticaret Odası’nda 13 Aralık 2019 tarihinde, gerçekleştirilen genel kurul toplantısı ile WISTA TÜRKİYE yeni döneme kapılarını açtı. 6.Dönem Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Seçiminin yapıldığı toplantıda, üyeler ayrıca yeni döneme ilişkin fikirlerini de tartışma imkânı buldu. Toplantıda ileri sürülen projeler nazara alındığında, WISTA Türkiye yine fark yaratacak projelerle, sürprizlerine hız kesmeden devam edeceğe benziyor.

YENİ YÖNETİM

Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçim sonuçlarına göre; 23 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen ilk yönetim kurulu toplantısında alınan karar uyarınca yeni kurulun yapısı aşağıdaki gibidir:

Yönetim Kurulu : Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri :

Başkan : Nazlı Selek Yüksel Gökçe

Başkan Yardımcısı : Suzan Atasoy Karin Demirtaş Badem

Genel Sekreter : İren Arıcan Özdemir İlknur Elbana

Sayman : Ayşegül Şentürk Görür Gül Aslıer Sandıkçı

Toplantı Yönetmeni : Melike Aysu Gürgan Burcu Berrak

Biz de Yeni Yönetim Kurulu'nun enerjik üyelerine sonsuz başarılar diliyoruz.

 

WISTA Türkiye Kış Kermesi ile Denizci Kızlarımızın Yanında!

WISTA Türkiye’nin geleneksel kış kermesi bu yıl 15 Aralık 2019 tarihinde NSN Hukuk Bürosu ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Pazar günü olmasına rağmen kermese ilgi yine yoğundu. Kermesteki tüm ürünler adeta birbirleri ile yarıştı, hepsi birbirinden iddialı ürünler sergilendi. Wista yetkilileri konuyla alakalı olarak, "Kermesten elde edilen gelirler ise, her sene olduğu gibi denizcilik fakültesinde öğrenim görmekte olan kız çocuklarına sağlanacak burslara finansal kaynak olarak aktarıldı. Hayatın her alanında olduğu gibi denizde de cinsiyetler arası fırsat eşitliği yaratma amacımız ile kız çocuklarımızın her zaman arkasındayız" ifadesini kullandılar.

WISTA Türkiye ile İTÜ Denizcilik Fakültesi ve Türkiye Denizcilik Federasyonu Işık Tutuyor: “Denizde Yaşam”

Wista yetkilileri, "WISTA Türkiye olarak seneyi son bir verimli çalıştay ile kapatıyoruz. 26.12.2019 tarihinde İTÜ Tuzla Kampüsünde bir araya gelip “Denizde Yaşam: Bilinçli Farkındalık ve Stres Yönetimi” konulu çalıştay organize ettik. Stres nedenli iş kazaları ve sonuçları, mindfulness (“farkındalık”) kavramı, stresi yönetmede işimize yarayacak pratik bilgiler konuları işlendi. Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin sektör çalışanları ile buluşacağı seminer sonrası kokteyl ayrıca keyifli geçti. WISTA Türkiye verdiği burslar kadar, denizcilik fakültesindeki öğrenciler, sektöre yönelik bilgilendirme seminerleri, eğitim ağırlıklı organizasyonları ile fark yaratmaya önümüzdeki sene de devam edecek!" dediler.

AHMET DOĞAN-DENİZGAZETE