Gülüş tasarımında Da Vinci etkisi…

Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, estetik diş tasarımı ile mükemmel bir gülüşe sahip olunabileceğini söylüyor.

Dişlerimizin şekli, rengi ve kalitesi karşımızdaki insanlara gençlik görünümü, sağlık ve kendine güven olarak yansır. Mükemmel bir gülüş kariyerinizi ve özel hayatınızı olumlu yönde geliştirecektir. Aynaya baktığınızda gülüşünüzden memnun değilseniz bu konuda uzman bir diş hekimine başvurarak kısa sürede arzu ettiğiniz gülüş ve görünüşe kavuşabilirsiniz.

Çağdaş Kışlaoğlu, porselen sistemlerini Türkiye'de de mükemmel şekilde uygulayan doktor ve laboratuarlar olduğunu belirterek, önemli olanın işinin uzmanı olan bir hekim ile işinin uzmanı laboratuarda bu işlemin yapması" dedi. Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu, açıklamasını "Tırnak kalınlığında, istenen renk, boy ve formda özel olarak hazırlanmış bir porselen tabakasının dişin ön yüzüne yapıştırılması işlemidir. Porselenden imal edilen bu kaplamalar ortalama 0,7 mm kalınlığında, ışık geçirgenliğine sahiptirler. Mevcut bir diş üzerine mükemmel bir uyum ve hassasiyetle hazırlanıp yerleştirilirler.