Işık Kaynağı İle Yaz Lekelerinden Kısa Sürede Kurtulun

Yeni geniş band ışık teknolojisinin kısa sürede ameliyatsız ve ışıl ışıl parlayan bir cilt sağladığını belirten Anestezi ve Medikal Estetik Uzmanı Dr. Yasemin Hizarcı; "Bu teknoloji cildin genel problemlerinin tedavisini sağlıyor.


Koca bir yaz geride kaldı. Denize, güneşe, havuza doyduk, ruhumuzu yeniledik ama cildimizi de kuruttuk, kırıştırdık. Yaz mevsimi güneş lekelerini, kuru ve yıpranmış bir cildi bize miras bırakırken estetik teknolojisi imdadımıza yetişti. Yeni geniş band ışık teknolojisiyle kışa zahmetsiz hazırlanmak mümkün…

Yüz ve boyun gibi vücudun çeşitli noktalarındaki sarkma, leke, ciltteki ton bozuklukları, kılcal damar ve akne problemleri kısa sürede giderilebiliyor" dedi.

Amerika'da 10 yıldır uygulanan Geniş Band Işık Kaynağı (BBL) tedavisinde yeni geliştirilen "Forever Young" teknolojisi yüzdeki sarkmalar ve kırışıklıklar, akne izleri, damar problemlerinde, vücuttaki sarkmalardan ve cilt gevşekliğinden şikâyetçi olan kadınların özellikle ilgisini çekiyor. Kadınlara çok kısa sürede güzellik, parlak bir cilt ve daima gençlik vaat eden bu teknolojide sadece ışığın onarıcı gücü kullanılıyor. Bu sistemin Türkiye'deki uygulayıcılarından biri olan Anestezi ve Medikal Estetik Uzmanı Dr. Yasemin Hizarcı; "Geniş band ışık kaynağı tedavisinin cilt hücrelerindeki 1000'den fazla geni onarıp yenileyerek cildi gençleştirdiği bilimsel olarak ciltten alınan biyopsi sonuçları ile de kanıtlanmıştır"dedi.