Rafting 'engel' tanımadı

Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şubesi, engelliler için rafting etkinlikleri düzenlemeye başladı.Tunceli'de Bedensel Engelliler Derneği ve Belediye bünyesinde faaliyet gösteren...

Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şubesi, engelliler için rafting etkinlikleri düzenlemeye başladı.
Tunceli'de Bedensel Engelliler Derneği ve Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (GENÇSEM) tarafından Munzur Çayı'nda engelliler için rafting etkinliği düzenlenmeye başladı. Etkinlik öncesi katılımcıları ziyaret eten Tunceli Belediyesi Eş Başkanı Nurhayat Altun, engelli vatandaşları kast ederek, "Toplumda bedensel engelliler hiç bir şey yapamaz diye düşünenlere karşı da biz gerektiğinde bütün zorlukları aşabilecek kapasitede olduğumuzu da gösteriyoruz mesajı verecekler" dedi.
Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şube Başkanı Ali Arslan da "Her şey engelliler için. Dersim'de engelli arkadaşlarımız bunlara muhtaç bu tür etkinliklere hasretler" diye konuştu.
Bedensel engelli Kenan Şahinol ise, etkinlik nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.
Etkinlik kapsamında görme ve yürüme engelli 10 kişi Tunceli Belediyesi'ne ait botla Ovacık karayolu üzerinde bulunan Dedeağaç köyü mevkiinden başlayıp kent merkezinde biten 8 kilometrelik parkurda rafting yapma keyfini yaşadı.